Арменска супа
Необходими продукти
- • 400 г кисело мляко
- • 4 бр. яйца
- • 2 с.л. брашно
- • 1 л подсолена вода
- • 1 ч.ч. кус-кус
- • 40 г масло
- • щипка сух джоджън
Начин на приготвяне
В подсолената вода се възвира кус-куса. Разбиват се яйцата и се прибавя брашното, като се разбърква до хомогенна смес. Разбива се млякото и се добавя към яйчената смес. Щом кук-куса е сварен се прибавя яйчената смес при непрекъснато бъркане. Така супата ври около 5 минути на тих огън без да се захлупва. В отделен съд се стопява маслото и се слага щипка стрит джоджен. Прибавя се към супата, разбърква се и се сваля от огъня.
Рецептата е добавена от milniq на 10 Март 2009 г.
Източник: www.azgotvia.com
Източник: www.azgotvia.com
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.